Berserik Logistics B.V.

Welkom bij Berserik Logistics B.V.: uw specialist in gekoeld transport

Opgericht in 2001, hebben wij ons ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een toonaangevende expert in gekoeld transport met een moderne vloot van elf voertuigen.

Missie en technologie

Ons doel is het leveren van ongeëvenaarde versheid en kwaliteit door efficiënt transport van voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere temperatuurgevoelige goederen. Dit bereiken we door gebruik te maken van de nieuwste koel- en trackingtechnologieën die een constante temperatuur garanderen en real-time updates bieden over de locatie van uw zending.

Deskundigheid en duurzaamheid

Ons ervaren team zet zich volledig in voor veiligheid en klanttevredenheid, en draagt bij aan onze sterke positie in de markt. We zijn voortdurend bezig met innovaties en zoeken actief naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het onderzoeken van alternatieve brandstoffen en emissievrije voertuigen.


Toekomstvisie en contact

We zijn gedreven door de groeiende vraag naar duurzame logistieke oplossingen en blijven onze diensten innoveren. Voor al uw behoeften in gekoeld transport, neem contact op met Berserik Logistics B.V. en ervaar onze commitment aan kwaliteit en innovatie.