Berserik Logistics B.V.

Welkom bij Berserik Logistics B.V., uw partner in volumetransport


Over ons
Berserik Logistics B.V. is opgericht in 2001 als een klein familiebedrijf en heeft zich ontwikkeld tot een leidende transportonderneming met een moderne vloot van tien voertuigen, gestationeerd in Wijchen en Nijmegen.


Onze diensten
Wij bieden een breed scala aan logistieke diensten zoals distributiecentrumritten en volumetransport. Onze chauffeurs zijn ervaren in het efficiënt en veilig vervoeren van grote hoeveelheden goederen, ook die welke speciale zorg vereisen.


Toekomst en innovatie
We streven naar voortdurende verbetering van onze diensten door te investeren in nieuwe technologieën en het optimaliseren van onze vrachtwageninzet, gericht op het verhogen van onze capaciteit.


Duurzaamheid en betrouwbaarheid
Duurzaamheid is een kernwaarde; we investeren in milieuvriendelijke technologieën en optimaliseren onze routes om de ecologische voetafdruk te verminderen. Onze service is flexibel en betrouwbaar, met 24-uurs beschikbaarheid voor spoedopdrachten.


Partnerschap en contact
Als partner in succes werken we nauw samen met onze klanten en staan altijd open voor communicatie. Neem contact met ons op voor gepersonaliseerde logistieke oplossingen die bijdragen aan de groei en het succes van uw bedrijf.